Scuter acvatic Yamaha Sea Wing II

Hover over an image to enlarge

Pret vechi: 7,999.00 Lei
6,999.00 Lei
Discount: 1,000.00 Lei
in stoc
+
YMH-SWNG-II-wh/yl
Noul scuter acvatic Yamaha Sea Wing 2 a fost creat pentru performanta si putere. Cele 2 motoare comfortabile, te propulseaza prin apa cu o viteza de pana la...

Noul scuter acvatic Yamaha Sea Wing 2 a fost creat pentru performanta si putere. Cele 2 motoare comfortabile, te propulseaza prin apa cu o viteza de pana la 8 km pe ora. Puterea celor 2 motoare Sea Wing vine de la o baterie litiu ion, cu o durata maxima de functionare de pana la 45 minute, si cu incarcare rapida in doar 3 ore. Elementele si designul nou il diferenteaza de modele anterioare, fiind creat pentru cerintele actuale. Designul conturat si hidrodinamic te ajuta la manevrarea lui incredibil de usoara sub apa. Cele 2 trepte de viteza, de 5 km/h respectiv 8 km/h se actioneaza simplu cu ajutorul unui singur clic. Displayul digital bine lizibil sub apa, iti arata in permanenta cata energie mai are acumulatorul si in ce treapta de viteza te afli.

Yamaha Sea Wing 2 se scufunda cu usurinta pana la adancimi de 30 metri, fiind construit atat pentru ape dulci cat si pentru ape sarate.

Datorita greutatii lui mici de 3,7 kg si a marimi acumulatorului, el este partenerul perfect pentru calatorii, fiind cel mai mare scuter acvatic permis in avioane. Volumul sau este atat de bine calculat incat poate fi transportat cu usurinta in aproape orice rucsac. Sea Wing 2 este flotabil atunci cand nu este folosit.

Acumulator:
14,8 V
Adancime:
30 M
Autonomie:
45 minute
Numar viteze:
2
Viteza Maxima :
8 km/h
Producator:
Yamaha
Greutate (kg):
3.7
Culoare:
Alb/Galben
Putere:
148 Watt
Timp incarcare:
3 ore
Poate că te interesa si