Suport biciclete Peruzzo Pure Instinct 710 cu prindere pe bare transversale - pentru o bicicleta

Hover over an image to enlarge

Pret vechi: 621.23 Lei
345.12 Lei
(TVA inclus) Discount: 276.11 Lei
in stoc
+
P710
Suportul de biciclete Peruzzo Pure Instinct 710 reprezinta o solutie eleganta pentru transportul bicicletei dumneavoastra in siguranta pe acoperisul masinii. Unic si patentat acest suport schimba regulile fiind usor de montat pe bare si de prins bicicleta pe suport.

 

Cu un design unic si brevetat, suportul de bicicleta Peruzzo Pure Instinct schimba regulile jocului: nu mai trebuie sa te intinzi ca sa strangi si sa incui manerul de fixare al cadrului bicicletei, acest suport fiind cat se poate de simplu de utilizat. Doar impingi cadrul bicicletei spre falcile bratului de prindere si acestea se inchid automat, imobilizand bicicleta pe suport. Pentru eliberare, exista un maner amplasat la nivelul talpii anterioare de prindere a suportului pe bare, prin a carei actionare, operatiunea de descarcare a bicicletei devine extrem de rapida.

Simplu si rapid de montat pe barele transversale, in pachet fiind inclusi si adaptori “T” pentru canalul barelor de aluminiu.

Posibilitatea de rotatie la 360 de grade, a piesei de fixare a cadrului , faciliteaza prinderea bicicletei in diferite zone ale cadrului, cat si pozitionarea acesteia in ambele pozitii de mers. Sistemul automat de blocare al ghearelor este ideal pentru cadrurile de bicicleta sensibile, din carbon.

Bratul de prindere al suportului are un mecanism ajustabil de blocare, care il tine in pozitia potrivita cand incarci bicicleta

Poate sustine biciclete cu roti de la 12” la 29” si cadruri cu diametrul cuprins intre 22 si 50 mm

Confectionat din aluminiu acoperit cu vopsea rezistenta la zgariere

Suporturile rotilor sunt echipate cu chingi rapide din plastic, cu clichet

Sistem antifurt cu cheie pentru prinderea suportului pe bare, cat si a bicicletei pe suport

Protectii de cauciuc pentru toate punctele de contact – la bratul de prindere al cadrului bicicletei, la curelusele pentru roti si la zona dintre suport si barele transversale.

Aprobare TUV/GS si ISO 11154:2006 (test cvasistatic) pentru biciclete de pana la 20 de kg

 

Antifurt bicicleta:
Da
Antifurt suport bicicleta:
Da
Culoare suport biciclete:
Charcoal
Greutate suport bicicleta (kg):
3.00
Material suporturi biciclete:
Aluminiu + Otel
Numar maxim biciclete:
1
Producator:
Peruzzo
Greutate maxima admisa kg:
20

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Poate că te interesa si