Suport biciclete Thule EuroWay G2 922020 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 3 biciclete

Hover over an image to enlarge

1,860.09 Lei
in stoc
+
TA922020

Suportul se monteaza foarte uşor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic şi sistemul de cuplare universal.

(Mufa conectare 13 pini)

Suportul EuroWay G2 combina functionalitatea impresionanta cu un design inteligent, pastrand siguranta maxima. Suportul foarte usor care se monteaza pe carligul de remorcare include noi caracteristici precum sistemul ergonomic si sistemul de cuplare universal.

Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta,exluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion,suportul de biciclete Thule EuroWay cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

  • Thule EuroWay beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari.
  • Bratele de fixare detasabile se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.
  • Distanta de 25 cm dintre bicicletele montate, permite o mai buna pozitionare a acestora.
  • Realizat din aluminiu calitativ bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute,iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor.
  • Suportul se poate rabata cu ajutorul unei pedale pentru a avea acces la portbagaj in timp ce bicicletele sunt incarcate. Sistemul de oprire incorporat nu lasa ca bicicletele sa atinga pamantul. Unghiul mare de inclinare permite si deschiderea usilor mari din spate fara ca usa sa atinga suportul.
  • Fiind un sistem de tip platforma,suportul de bicicleta EuroWay este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari,iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata.

Nr biciclete ce pot fi transportate - 3
Lungime - 102 cm
Latime - 73 cm
Rabatabil cu biciclete - da
Mufa conectare - 13 pini
Sarcina - 45kg
Greutate - 16.5 kg
Diametru cadru - 22 - 80mm
anti-furt suport - da
anti-furt bicicleta- da

 

Diametru cadru:
22 - 80 mm
Greutate maxima pt. bicicleta (kg):
24 kg
Latime (cm):
73
Lungime (cm):
108,5 cm
Numar maxim biciclete:
3 (4)
Priza electrica:
13 pini
Tip montare:
Pe carligul de remorcare
Producator:
Thule
Greutate (kg):
16.5 Kg
Greutate maxima admisa kg:
45 kg