Suport biciclete Thule VeloCompact 927 cu prindere pe carligul de remorcare + adaptorul Thule 9261, pentru 3 sau 4 biciclete

Hover over an image to enlarge

2,469.35 Lei
(TVA inclus)
Precomanda (Stoc producator)
+
TA927+TA9261
Suportul se monteaza foarte uşor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic şi sistemul de cuplare universal. (Mufa conectare 7 pini)Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete ThuleVeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

Caracteristici:

In pretul produsului este inclus si adapatorul de a 4 a bicicleta - Thule 9261.

Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15kg! !

  • Suportul se montează foarte usor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic si sistemul de cuplare universal.
  • Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete Thule VeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.
  • Thule VeloCompact beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari.
  • Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, fara insa a se depasi sarcina maxima de 60kg! ! .
  • Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Optional, se poate achizitiona noul sistem de prindere a cadrului bicicletei, Thule AcuTight Knob 528, ce are incorporat un limitator al cuplului de strangere cu click, pentru o fixare optima a bicicletei de suport. De asemeni, are si rol antifurt prin incuierea sa cu cheia.
  • Distanta de 19 cm dintre bicicletele montate, permite o mai buna pozitionare a acestora.
  • Realizat din materiale de cea mai buna calitate, bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta, fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute, iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor.
  • Fiind un sistem de tip platforma, suportul de bicicleta VeloCompact 927 este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari, iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata cu tot cu biciclete.
Antifurt bicicleta:
Da
Antifurt suport bicicleta:
Da
Compatibil cu biciclete cu frane pe discuri:
Da
Corespunde normelor CityCrash:
Da
Diametru cadru:
22 - 80 mm
Greutate suport bicicleta (kg):
20.00
Material suporturi biciclete:
Aluminiu
Numar maxim biciclete:
4
Priza electrica:
7 pini
Rabatabil cu bicicletele montate:
Da
Viteza maxima recomandata:
130 km/h
Producator:
Thule
Greutate maxima admisa kg:
60

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Poate că te interesa si