Suport biciclete Thule VeloCompact 927 cu prindere pe carligul de remorcare + adaptorul Thule 9261 pentru a 4-a bicicleta

Hover over an image to enlarge

3,104.00 Lei
in stoc
+
TA927+TA9261
Suportul se monteaza foarte uşor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic şi sistemul de cuplare universal. (Mufa conectare 7 pini)Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete ThuleVeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Toptools din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures, Sibiu.

Caracteristici:

In pretul produsului este inclus si adapatorul pentru a 4-a bicicleta - Thule 9261.

Atentie! Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15kg! !

  • Suportul se montează foarte usor pe carligul de remorcare si include noi caracteristici precum sistemul ergonomic si sistemul de cuplare universal.
  • Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta, excluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion, suportul de biciclete Thule VeloCompact cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita.
  • Thule VeloCompact beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari.
  • Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, fara insa a se depasi sarcina maxima de 60kg! ! .
  • Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Pentru transportul bicicletelor de carbon sunt necesare adaptoarele Thule acutight Knob 528, ce are incorporat un limitator al cuplului de strangere cu click si Thule Carbon Frame Protector 984 ce asigura ca presiunea de fixare sa fie distribuita pe o suprafata mare pentru a minimaliza riscul de daune
  • Distanta de 19 cm dintre bicicletele montate, permite o mai buna pozitionare a acestora.
  • Realizat din materiale de cea mai buna calitate, bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta, fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute, iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor.
  • Fiind un sistem de tip platforma, suportul de bicicleta VeloCompact 927 este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari, iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata cu tot cu biciclete.
Certificari:
Corespunde normelor CityCrash
Compatibilitate:
Compatibil cu biciclete cu frane pe discuri
Diametru cadru:
22 - 80 mm
Dimensiuni pliat:
103 x 74 x 35 cm
Distanta intre biciclete:
19 cm
Greutate maxima pt. bicicleta (kg):
25 Kg
Latime (cm):
74 cm
Lungime (cm):
126 cm
Numar maxim biciclete:
4
Priza electrica:
7 pini
Sisteme siguranta:
Sistem antifurt pentru suportul de bicicleta > Inclus in pachet#Sistem antifurt pentru bicicleta > Inclus in pachet
Suport de numar cu stopuri:
Da
Tip montare:
Pe carligul de remorcare
Producator:
Thule
Greutate (kg):
20 Kg
Greutate maxima admisa kg:
60 kg
Culoare:
Negru/Gri
Poate că te interesa si