Suport 3 bicicleta Thule FreeWay 968 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Hover over an image to enlarge

429.14 Lei
(TVA inclus)
in stoc
+
TA968
FreeWay 968 reprezinta solutia economica a producatorului suedez Thule, destinata transportului bicicletelor pe hayon/ capota de portbagaj a autoturismului.

 

FreeWay 968 reprezinta solutia economica a producatorului suedez Thule, destinata transportului bicicletelor pe hayon/ capota de portbagaj a autoturismului.

Cadrul suportului este confectionat din bara de otel si poate transporta pana la 3 biciclete, in limita a 45 kg. Suprafetele de sprijin ale suportului pe capota masinii, cat si ale bicicletelor pe suport, sunt prevazute cu tampoane de cauciuc, pentru a se evita zgarierea suprafetelor de contact.

In cazul acoperirii de catre biciclete a lampilor stop spate sau a numarului de inmatriculare a vehiculului, se poate monta optional accesoriul Thule LightBoard 976, ce se alimenteaza de la priza carligului de remorcare.

Pentru bicicletele ce nu dispun de cadru standard (de ex. biciclete dama, BMX, downhill), se va folosi adaptorul Thule Bike Frame Adapter 982.

Acest suport nu are aplicabilitate universala! Compatibilitatea cu autoturismul dumneavoastra se verifica numai confruntand ghidul cumparatorului, pe site-ul Thule.

Antifurt bicicleta:
Necesita adaptor: Thule Cable Lock 538
Antifurt suport bicicleta:
Nu
Compatibil cu biciclete cu frane pe discuri:
Da
Compatibilitate cu biciclete electrice:
Nu
Diametru cadru:
Toate dimensiunile
Greutate suport bicicleta (kg):
5.1
Material suporturi biciclete:
Otel
Numar maxim biciclete:
3
Viteza maxima recomandata:
130 km/h
Producator:
Thule
Greutate maxima admisa kg:
45

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Poate că te interesa si