Suport bicicleta Peruzzo Venezia 388 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Hover over an image to enlarge

Pret vechi: 521.70 Lei
319.04 Lei
(TVA inclus) Discount: 202.66 Lei
in stoc
+
P388
Daca va place sa calatoriti, dar in acelasi timp va place sportul, miscarea si sa circulati cu bicicleta, aveti nevoie de o solutie pentru a va putea transporta bicicletele cu autovehiculul.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Toptools din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures, Sibiu.

Daca va place sa calatoriti, dar in acelasi timp va place sportul, miscarea si sa circulati cu bicicleta, aveti nevoie de o solutie pentru a va putea transporta bicicletele cu autovehiculul.

O solutie potrivita este transportul pe haion (usa din spate), sau pe capota portbagajului cu suportul de bicicleta Peruzzo Venezia. Verificati compatibilitatea cu masina dvs. folosind filtrele "marca" si "model masina", in functie de anul fabricatiei si caroserie. 

Otelul din care este fabricat este de cea mai buna calitate si este acoperit cu vopsea anticoroziva, facandu-l rezistent in timp.
Indiferent de diametrul cadrului bicicletei, ea se va potrivi pe acest suport, numarul de biciclete ce pot fi transportate cu suportul de bicicleta Peruzzo fiind de 3.

Punctele mobile, reglabile il fac foarte flexibil, astfel potrivindu-se pe numeroase modele de autovehicule.
Numarul de biciclete ce pot fi transportate este de 3, indiferent de diametrul cadrului acestora.

De mentionat suportul de bicicleta Peruzzo Venezia va acoperi stopurile si numarul masinii, dar se poate achizitiona separat accesoriul 394 - suport de numar cu stopuri care se conecteaza la priza carligului de tractare.

Antifurt bicicleta:
Nu
Antifurt suport bicicleta:
Nu
Compatibilitate cu biciclete electrice:
Nu
Diametru cadru:
max. 60 mm
Greutate maxima pt. bicicleta (kg):
15 kg
Greutate suport bicicleta (kg):
6.00
Numar maxim biciclete:
3
Tip montare:
Pe haion
Viteza maxima recomandata:
130 km/h
Producator:
Peruzzo
Greutate (kg):
6.00 kg
Greutate maxima admisa kg:
45 kg
Culoare:
Gri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu