Polaris SCRAMBLER 1000 XP EPS Titanium Matte Red

Hover over an image to enlarge

67,115.00 Lei
(TVA inclus)
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Polaris SCRAMBLER 1000 XP EPS Titanium Matte Red" este 1.

SC1000XPEPS-Mat-Red
Brand ATV:POLARIS

Motor ProStar™ 1000 Twin EFI Engine

Transmisie performanta autocuplabila (AWD)

Echipat cu caracteristici tehnice preluate
din competitiile sportive

Omologare de strada Euro4 si T3b

Reputatia lui Polaris Scrambler a fost dovedita in cele mai solicitante competitii si este confirmata anual de tot mai multi utilizatori. Succesul echipei UXC Racing cu acest model arata cu adevarat potentialul si puterea modelelor Scrambler.

Tractiunea AWD autocuplabila ofera o experienta unica permitand abordarea celor mai dificile terenuri cu un minim de efort. Sistemul cupleaza automat tractiunea celor 4 roti atunci cand este necesar si revine la tractiunea 2WD in momentul in care drumurile devin usor accesibile. Este cel mai usor de utilizat sistem si raspunde aproape instant solicitarilor, reducand totodata uzura din elementele transmisiei. Mentinerea directiei devine mai usoara concomitent cu sporirea puterii numai atunci cand este necesar.

Motorul puternic de 1000 cc reprezinta un nou standard de putere in echiparea lui Scrambler. Bazat pe bi-cilindricul de 850 cc, vibrochenul acestui motor este defazat cu 270 grade si este contrabalansat de doi arbori pentru minimizarea trepidatiilor dar si pentru mentinerea unei accelerari puternice, fara valuri necontrolate ale cuplului motor. Ramaneti deci in deplin control si siguranta si beneficiati de tehnologia EFI de alimentare cu injectie de combustibil gestionata electronic.

In cazul in care aveti echipament suplimentar de luat in experientele dvs, Scrambler XP este echipat cu doua gratare functionale (fata si spate) cu o capacitate de aproape 40 Kg.

Veti beneficia de una dintre cele mai confortabile suspensii cu amortizoarele FOX Podium X ce permit pretensionarea arcurilor in 24 de pozitii.

Suspensia spate independenta IRS (Independent Rear Suspension) inclina amortizoarele spate pentru peste 25 cm cursa si un tangaj longitudinal redus in cazul accelerarilor puternice.

Servodirectia ce echipeaza Scrambler XS asista utilizatorul cu peste 30 % mai mult decat principalul nostru competitor. Aceasta inseamna ca veti conduce intreaga zi cu un minim de efort. Functia Variable Assist modifica nivelul de asistenta automat, pentru un maxim de confort la viteze mici si control imbunatatit la viteze ridicate.

Prin pozitionarea longitudinala a motorului, acum intors cu 90 de grade, utilizatorul se bucura acum de suporti / scarite picioare mai late cu 33 % si o latime a vehiculului mai ingusta la glezne si genunchi. Designul seii reduce oboseala sporind totodata confortul.

Sistem Alimentare:
Injectie electronica de combustibil
Ampatament:
134.6 cm
Anvelope fata:
26 x 8-14
Anvelope spate:
26 x 10-14
Brand ATV:
POLARIS
Capacitate rezervor combustibil:
19.9 L
Carlig remorca / tip:
Standard/1.25' Receiver
Cilindree (cc):
952 cc
Dimensiuni (L x l x h):
209 cm x 123 cm x 123 cm
Frana parcare:
Pozitie parking in transmisie /Maner autoblocabil
Garda la sol:
29 cm
Greutate la gol :
338 kg
Inaltime scaun:
89 cm
Incarcare rack fata / spate:
11.3 kg/22.7 kg
Plansa bord:
Bord digital, vitezometru, turometru, indicator ore functionare si km parcursi, doua jurnaliere pentru km, ceas, indicator treapta viteza, autodiagnoza digitala, indicator nivel combustibil, indicator temperatura lichid racire/baterie descarcata, priza 1
Racire:
Lichid
Sarcina totala maxim autorizata:
680.4 kg
Servodirectie electronica:
DA
Sistem iluminare:
Leduri albe ; Faza scurta / lunga ; Un singur stop / frana
Sistem incarcare:
Lock & Ride
Transmisie finala:
Automatic PVT P/R/N/L/H - Cardan
Tip motor:
Doi cilindri, 4-timpi - DOHC
Suspensie fata:
Dublu brat tip A si cursa de 22.9 cm
Suspensie spate:
Dublu brat tip A si cursa de 26 cm
Frane fata / spate:
Frane hidraulice cu comanda comuna levier frana mana + frane spate cu comanda pedala picior
Transmisie:
High Performance On-Demand True AWD/2WD
Jante / roti:
Aliaj Aluminiu