Polaris SPORTSMAN 1000 XP EPS MATTE SAGEBRUSH GREEN

Hover over an image to enlarge

60,965.00 Lei
(TVA inclus)
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Polaris SPORTSMAN 1000 XP EPS MATTE SAGEBRUSH GREEN" este 1.

S1000XPEPS-Sge-Grn
Brand ATV:POLARIS

Motor puternic de 88 CP (65,5 kW)
ProStar® 1000 Twin EFI Engine
- Transmisie autocuplabila (AWD)
- Servodirectie electronica in echiparea standard

OMOLOGARE T3b

Motorul puternic de 88 CP porneste usor si functioneaza optim indiferent de altitudine sau temperatura – multumita sistemului de alimentare gestionat electronic (EFI).

Tractiunea AWD autocuplabila ofera o experienta unica permitand abordarea celor mai dificile terenuri cu un minim de efort. Sistemul cupleaza automat tractiunea celor 4 roti atunci cand este necesar si revine la tractiunea 2WD in momentul in care drumurile devin usor accesibile. Este cel mai usor de utilizat sistem si raspunde aproape instant solicitarilor, reducand totodata uzura din elementele transmisiei. Mentinerea directiei devine mai usoara concomitent cu sporirea puterii numai atunci cand este necesar.

Permitand incarcarea combinata (portbagaj fata + spate) a peste 120 kg, stiti ca aveti un ajutor de nadejde atunci cand trebuie sa duceti la bun sfarsit cele mai dificile sarcini. Ochetii de amarare confera siguranta, permitand asigurarea incarcaturii cu ajutorul chingilor.

Cel mai generos spatiu pentru depozitare, cei aproape 30 de litri sunt accesibili chiar daca aveti obiecte amarate pe platforma fata.

Sistemul “ Lock & Ride “ permite echiparea rapida cu diferite accesorii menite sa asigure un plus de adaptabilitate si confort.  Gama variata de accesorii special conceputa pentru acest model – va permite personalizarea ATV-ului in functie de dorintele Dvs.

Servodirectia ce echipeaza Polaris Sportsman a fost special proiectata pentru a oferi confort dar si control pe parcursul intregii zile. Spre deosebire de alti fabricant ice oblige cumva utilizatorii sa ajusteze manual nivelul de asistenta al servodirectiei, servodirectia modelelor Polaris ajusteaza automat nivelul de asistenta in functie de conditiile de drum si viteza. Aceasta inseamna ca manevrabilitatea la viteze reduse a fost imbunatatita concomitent cu sporirea sigurantei si a controlului la viteze ridicate.

Partea frontala a sezutului este ingusta si continua linia panourilor laterale ale carenajului, pentru un confort sporit. Integrat intr-un ansamblu ce a permis alungirea scaritelor pasagerului, scaunul pasagerului este usor montabil / demontabil. Constructia Monobloc a sezutului si a spatarului ofera un confort deosebit multumita texturii interioare dar si a capitonajului rezistent. Pentru un plus de vizibilitate, pozitia scaunului pasagerului este usor inaltata.

Polaris Variable Transmission (PVT) permite utilizatorilor comutarea usoara intre diferitele moduri de functionare sau parcare (High, Low, Neutral – Reverse si Park)

Si acest model Sportsman este echipat cu un sistem de franare hidraulic combinat cu 4 discuri. Comanda franarii se face de la manerul de frana ce actioneaza concomitent etrierii celor 4 roti. Pentru franarea separata a rotilor spate, Sportsman este echipat cu o pedala de frana.

Sistem Alimentare:
Injectie electronica de combustibil
Ampatament:
134.6 cm
Anvelope fata:
26 x 8-14; CST
Anvelope spate:
26 x 10-14; CST
Brand ATV:
POLARIS
Capacitate rezervor combustibil:
19.9 L
Carlig remorca / tip:
Standard/1.25' Receiver
Cilindree (cc):
952 cc
Dimensiuni (L x l x h):
211.4 x 120.9 x 128.9 cm
Engine Braking System (EBS):
Standard
Frana parcare:
Pozitie parking in transmisie /Maner autoblocabil
Garda la sol:
29.2 cm
Greutate la gol :
374 kg
Inaltime scaun:
94 cm
Incarcare rack fata / spate:
50 kg/110 kg
Plansa bord:
Vitezometru analog,Kilometraj digital,Turometru,2x tripmeter,indicator ore functionare,Ceas,Indicator service,Indicator diagnoza,Gear Indicator,Indicator combustibil,Indicator AWD,Indicator temperatura inalta/baterie descarcata,Priza 12V
Racire:
Lichid
Sarcina totala maxim autorizata:
680.4 kg
Servodirectie electronica:
DA
Sistem iluminare:
doua faruri 50 W faza scurta, 3 faruri 50 W faza lunga, lumini pozitie / frana duble
Sistem incarcare:
Lock & Ride
Transmisie finala:
Automatic PVT P/R/N/L/H - Cardan
Tip motor:
Doi cilindri, 4-timpi - DOHC
Suspensie fata:
Dublu-brat arcuit tip A si cursa de 22.9 cm
Suspensie spate:
Dublu-brat arcuit tip A si cursa de 26 cm
Frane fata / spate:
Frane hidraulice cu comanda comuna levier frana mana + frane spate cu comanda pedala picior
Transmisie:
Autocuplabila AWD/2WD
Jante / roti:
Aliaj Aluminiu