Polaris 800 PRO RMK 155 Orange Burst

Hover over an image to enlarge

58,560.00 Lei
(TVA inclus)
in stoc
+
RMK155-OrgBst
Brand ATV:POLARIS

Polaris 800 PRO-RMK 155 2018  -snowmobilul ideal pentru sporturi extreme, pentru iubitorii de andrenalina si de zapada.

Modelul 800 PRO-RMK 155 este cel mai usor, controlabil si distractiv snowmobil pentru zapada adanca, existent la ora actuala pe piata.

Are cel mai bun raport putere-greutate,motorul 800 Cleanfire  oferindui riderului raspuns imediat la acceleratie

Printre dotarile standard enumeram:

Sasiu ultra usor si rezistent AXYS RMK

Suspensie fata si spate de ultima generatie AXYS RMK

Motor ultra-performant 800 HO Cleanfire

evacuare moderna controlata electronic in 3 trepte

Pompa de ulei electrica

Brate forjate din aluminiu

Amortizoare Walker Evans

Schiuri Gripper

Display digital interactiv Polaris

ProTaper Medium

RMK dispune de un sasiu, ridicat, care mareste garda la sol si reduce frecarea pentru a va mentine deasupra zapezii. Sasiul AXYS, conceput pentru calatorii montane, ajuta la contrapante, permite o urcare mai rapida si mai usoara si o ascensiune instantanee deasupra zapezii. Suprastructura de aluminiu este usoara si durabila pentru toate tipurile de teren.

Designul usor, dar rigid al suspensiei spate are o geometrie revizuita pentru a controla unghiul de degajare. Acest lucru îmbunătățește transferul de greutate, oferind un control mai bun.

Dezvoltat impruna cu platforma AXYS, Motorul 800 Cleanfire H.O. ofera o creștere cu 10% a raportului intre putere și greutate si raspunsul acceleratiei mai rapid pentru a genera o ridicare instantanee. Pozitia integrata de montare optimizeaza echilibrul sasiului.

Supapele de evacuare controlate electronic, in trei trepte, ofera o functionare optimizata, un raspuns mai rapid al acceleratiei si un consum de combustibil imbunatatit.

Pompa de ulei electronica elimina nevoia de transmisie a puterii mecanice si ofera o livrare mai precisa si imbunatatita a uleiului pentru performanta si durabilitate, precum si o reducere cu 35% a efortului de acceleratie. Feedback-ul activ pentru pozitia supapei de evacuare ofera o alimentare mai precisa in situatii tranzitorii. Aceste supape de evacuare imbunatatesc de asemenea stabilitatea la ardere, ceea ce duce la cresterea durabilitatii si a duratei de viata a motorului.

Arborele cotit cantareste mai putin cu 1.13kg, oferind o inertie imbunatatita cu 25% si un raspuns mai rapid al acceleratiei.

Sistemul QuickDrive este proiectat pentru a face raspunsul acceleratiei mai rapid si pentru a ridica instantaneu vehiculul deasupra zapezii. Nu este pur si simplu un sistem de transmisie pe curea, este un sistem de actionare incredibil de usor - frana usoara, etrierul de frana specific RMK si, desigur, cea mai vizibila piesa a mecanismului - cureaua fara intretinere care nu necesita un sistem de ungere sau de intindere. Rezultatul: este redusa inertia rotativa cu 21%.

 

 

Brand ATV:
POLARIS
Capacitate rezervor combustibil:
43.5 L
Cilindree (cc):
795 cc
Dimensiuni (L x l x h):
3327 x 1181 x 1247 mm
Pornire:
Manuala
Racire:
Lichid
Greutate (kg):
185
Culoare:
Orange
Suspensie fata:
AXYS RMK reglabila, amortizoare Walker Evans
Suspensie spate:
AXYS RMK, amortizor Walker Evans
Frane fata / spate:
- / Pe disc, AXYS RMK LWT
Transmisie:
QuickDrive